portfolio

𝖫𝖴𝖪𝖠𝖲・𝖪𝖠𝖴𝖥𝖬𝖠𝖭𝖭

MIGRATION CENTRE

 

STUDENT PROJECT / 2015

XELLA STUDENT COMPETITION 2015.
STUTTGART, GERMANY.

 

The project participated at the Xella Student Competition in 2015 and connects three different existing levels with each other throughout the building. The public realm at the ground floor, the courtyard of the existing school in the north at the 3rd floor and the upper street level in the east at the 4th floor. 

At the level of the neighboring school courtyard, interesting visual relations between inside and outside are increased by a circulating balcony. The multifunctional auditorium - as the heart of the structure - functions as a combining center for the people, that get drawn into the volume from all directions.

 

Next Post

Previous Post

© 2022 portfolio

Theme by Anders Norén